Abdijweg 66
7595 XP Weerselo
Tel. 0613258000

Press enter to begin your search
?>

Mijn naam is Carole Kasteel en ik ben getrouwd met Bert, samen hebben wij 3 kinderen , Lauren, Luuk en Max en 2 Golden Retrievers, Guusje en Bep genaamd!

Al van jongs af aan heb ik dieren om mij heen gehad en ook altijd een connectie gevoeld met de dierenwereld. Mijn grootste droom was en is het beginnen van een dierenpension op mijn manier….Die droom is nu uitgekomen!

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met een uitlaatservice in Oldenzaal en deze heb ik 3 ½ jaar met plezier gehad. Maar om een pension te beginnen moesten er diploma`s gehaald worden en dat heb ik dan ook gedaan. Heel spannend om weer in de schoolbanken te stappen maar wat was het leuk en interessant. Alle diploma`s gehaald, super trots op mezelf ben ik doorgegaan met het behalen van certificaten om cursussen te geven.

In mei 2017 ben ik begonnen met het geven van puppycursussen in Oldenzaal. Wat heb ik genoten. Veel lieve, leuke mensen leren kennen en weer veel ervaringen opgedaan. Puppy Play Hour ( het socialiseren met soortgenoten) geïntroduceerd. Het is een schot in de roos geworden, want mens en dier kunnen er van leren en genieten.

Mijn droom wordt hopelijk voor u een fijne plek om uw dier heen te brengen. Of het gaat om een cursus, dagopvang, de trimsalon of een vakantieverblijf, wij zijn er voor uw huisdier.

Ik hoop u en uw familie bij ons te mogen begroeten.