Abdijweg 66
7595 XP Weerselo
Tel. 0613258000

Press enter to begin your search
?> ?>

Puppycursus

Hoera! U gaat een puppy aanschaffen of heeft er al eentje aangeschaft. Een hondje waar u vele jaren plezier van wilt hebben. Een echt gezinslid. Dan is een ontspannen start en een goede begeleiding erg belangrijk. Praktische informatie, zinnige tips en hulp om in oplossingen te denken. Dat is waar Puppycursus Carole voor staat. Want een puppy, hoe schattig ook, is een kruipende peuter in huis.

Een goede start is het halve werk en dat klopt helemaal!

Tijdens deze goede start gaan wij ons met u en uw puppy vooral richten op gedrag. Op goed gedrag! De cursus bestaat uit 8 lessen waarvan 1 theorie les .

Belangrijk voor de puppylessen is dat we alle tijd nemen voor vragen en tips, dat we de pups veel laten socialiseren en dat u daar een goede gedrags/hondentaal uitleg bij krijgt. Verder vinden wij het belangrijk dat u als baas en roedelleider veel plezier beleeft aan de pup. Want hoe schattig en lief ook,  puppy’s groeien veel te hard en voordat u het door heeft is de hond al in de puberteit. Dus de puppytijd moet leuk en leerzaam zijn. Daarbij is onze manier van lessen altijd positief!

Voor meer informatie
Tel. 06-13 25 80 00
E-mailadres: info@hondencentrumcarole.nl